Aer Conditionat VIVAX M-Design ACP-12CH35AEMI Wi-Fi Ready Kit de instalare inclus R32 Inverter 12000 BTU/h

Producător:

Aparat de aer conditionat Split Inverter Vivax

Citeste mai multArata mai putin
cod: ACP-12CH35AEMI Wi-Fi Ready KI   Garantie: 36 Luni
Oferta speciala
1.920 lei 2.106 lei -186 lei
Livrare in 1-3 zile pentru produsele din stoc
Indisponibil
Informatii suplimentare si pareri Aer Conditionat VIVAX M-Design ACP-12CH35AEMI Wi-Fi Ready Kit de instalare inclus R32 Inverter 12000 BTU/h
Descriere

Descriere

VIVAX M DESIGN
Vivax sisteme split perete

Kit de instalare Inclus

Pachetul contine materialele si accesoriile necesare instalarii.
VIVAX WIFI READY KIT INCLUS

Functia WiFi – Ready

Ultima generatie de aparate de aer conditionat Vivax M-Design, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. Modulul M-Smart Wi-Fi este optional si se poate achizitiona separat.
WiFi control

Alege Noul Refrigerant ecologic R-32

Noul agent frigorific R32 este un freon sintetic, care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei de  hidroflurocarburi (HFC), nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice ale viitorului. R32 este un agent frigorific care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.
De ce sa aleg agentul frigorific R32? Agentul frigorific R32 are un GWP de 650 in comparatie cu GWP-ul de 2088 al R410A, adica o reducere a poluarii cu 68%. De asemenea, aparatele de aer conditionat cu R32 pot atinge niveluri mai ridicate ale eficientei si functionare mai buna la temperaturi extreme ale mediului, iar R32 este un agent frigorific monocomponent, usor de reciclat.
Vivax noul agent termic R32

Functia "I Feel" (Follow Me)

Odata cu apasarea butonului "I Feel", senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare.
Aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde esti tu.

Tehnologie de ultima ora si eficienta marita:

Echipamentele de aer conditionat Vivax sunt proiectate si fabricate pentru Uniunea Europeana si intrunesc cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare. Toata gama de echipamente rezidentiale Vivax dispune de clasificare energetica A++ in conformitate normele (EU) 626/2011 ale Uniunii Europene.
Tehnologie Vivax M Design

Economie de energie

Economie de energie cu aparat aer conditionat Vivax

Sanatate

Sanatate intregii familii cu aparate aer conditionat Vivax

Fiabilitate

Fiabilitate cu aparat aer conditionat Vivax

Confort si comoditate

Confort si comoditate cu aparate aer conditionat Vivax

Tehnologia DC-Inverter

Aparatele de aer conditionat Vivax dispun de tehnologia DC-Inverter. Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al Unitatii Interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). Compresoarele DC-Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite etichetarea echipamentelor Vivax cu A+++ conform normelor UE, iar motorul ce angreneaza ventilatorul unitatii exterioare este deasemenea DC-Inverter pentru a imbunatati eficienta energetica aparatului si pentru a permite functionarea acestuia la temperaturi extreme.
Tehnologie auto curatare si inverter

Functia Autocuratare

După oprire, unitatea interioară rotește ventilatorul în direcția opusă pentru a îndepărta apa condensată și astfel se auto-curăță, prevenind în mod eficient apariția bacteriilor și a virușilor.
Tehnologie si S design pro

Filtre

Filtru de praf absoarbe si elimina praful din aerul vehiculat.
Filtru Bio Filter permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor, gazelor nocive, precum si compusii organici volatili.

Tehnologie Golden Fin

Aparatul de aer condiționat VIVAX echipat cu tehnologia Golden Fin este mai rezistent la rugina cauzată de umiditate, accelerează ciclul de degivrare al unității exterioare, atrage mai greu grăsimea, oxidarea și alte substanțe corozive in comparatie cu tehnologia Blue Fin utilizată în mod obișnuit pentru a proteja schimbătoarele de căldură la aparatele de aer condiționat.
Tehnologia Golden Fin de la Vivax

Unitate exterioara Vivax

 • Ventilator si gura de refulare îmbunătățite
  Bazat pe modele naturale și pe principii bionice, designul paletei ventilatorului VIVAX reduce în mod eficient rezistența la fluxul de aer și zgomotul. Împreună cu gura de refulare optimizată, oferă același volum de flux de aer cu un consum de energie cu 30 % mai mic.
 • Panoul de control al inverterului
  Tehnologia V-PAM inverter reduce efectele cercului magnetic și crește turatia maximă a compresorului folosind tehnologia de control vectorial. Această tehnologie asigura o eficiență mai mare și o performanță mai bună.
 • Interiorul tevilor schimbătorului de căldură
  O formă mai dens zimțată a fost aplicată interiorului tevilor din cupru pentru a crește zona de transfer de căldură. Cel mai recent schimbător de căldură a crescut numărul de dinți de la 45 la 54, îmbunătățind în continuare eficiența transferului de căldură.
 • Compresor rotativ dublu
  Compresorul rotativ dublu este un sistem care se rotește la un unghi simetric de 180° asigurând vibrații si zgomot reduse datorită cuplului redus.
Tehnologie conform normelor EU
Specificatii
ACP-12CH35AEMI Wi-Fi Ready KI

Specificatii

Producator Vivax
Tip produs Split de Perete
Capacitate nominala 12000 BTU/h
Clasa energetica racire A++
Clasa energetica incalzire A+
Tensiune alimentare 230 V
Agent frigorific R32
Tehnologie Wi-Fi Wi-Fi Ready
Garantie 36 Luni
Regim de functionare [min ... max] -15 ... +50 gr C
Suprafata acoperita 25 ... 35 mp
Culoare unitate interioara Alb
Gama Standard
Tip telecomanda Wireless (fara fir)
Tip Compresor Inverter DC 3D
Temperatura exterioara minima de functionare pe racire -15°C
Temperatura exterioara minima de functionare pe incalzire -15°C
Kit de instalare inclus Da
Culoare Alb
Seria M - design
Recenzii

Comentarii

Fără comentarii
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Meniu

Favorite

Crează un cont gratuit pentru a putea utiliza listele de dorințe.

Conectare