a fost adaugat in cos
 0757020707 / 0212315857

Aer Conditionat COLOANA VIVAX ACP-24FS70AERI Wi-Fi Inverter 24000 BTU

Disponibilitate: Lipsa stoc

Aer Conditionat Coloana INVERTER
Clasa energetica: A++ 
Putere consumata: 2.35 kW/h
Capacitate racire: 24000 BTU/h
Capacitate incalzire: 24000 BTU/h
Nivel de zgomot: 49.5/46/43.5 dB(A)
Regim de funtionare: -15 ... +50 °C
Dimensiuni UI: 500x315x1700 mm
Dimensiuni UE: 845x363x702 mm

More details

6 590 lei

desc_coloana.png

 
 
Functia WiFi

Ultima generatie de aparate de aer conditionat Vivax R-design, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului Wi-Fi pe care il primiti odata cu produsul si care se instaleaza in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

vivax_design_wifi_ready.png


Tehnologie de ultima ora si eficienta marita:
Echipamentele de aer conditionat Vivax sunt proiectate si fabricate pentru Uniunea Europeana si intrunesc cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare. Toata gama de echipamente rezidentiale Vivax dispune de clasificare energetica A++ in conformitate normele (EU) 626/2011 ale Uniunii Europene.
 
Specificatii si functii de performanta:
- Eficiență ridicată
- Autodiagnoza
- 1W mod standby
- Capac protecție valvă
- Încălzitoare compresor și condensator
- Regim de functionare racire pana la -15°C
- Regim de functionare pe incalzire pana la -15°C
- Protectie robineti - unitate exterioara
- Telecomanda
- Autocuratare
 
descriere_vivax_duct.PNG
 
descriere5_vivax_coloana.png
 
 descriere3_vivax_coloana.png
 
Tehnologia DC-Inverter
Aparatele de aer conditionat Vivax dispun de tehnologia DC-Inverter. Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al Unitatii Interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). Compresoarele DC-Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite etichetarea echipamentelor Vivax cu A++ conform normelor UE, iar motorul ce angreneaza ventilatorul unitatii exterioare este deasemenea DC-Inverter pentru a imbunatati eficienta energetica aparatului si pentru a permite functionarea acestuia la temperaturi extreme.
vivax_dcinverter_coloana.png
Auto curatare si Filtrare
Odata cu apasarea butonului "Clean" de pe telecomanda, aparatul va incepe curatarea unitatii interioare. Aceasta functie ajuta la distrugerea bacteriilor si aerul devine proaspat si curat.
Filtru de praf absoarbe si elimina praful din aerul vehiculat.
 
Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant:
Atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific in interior, unitatea va arata codul de eroare " CE " si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja mai bine compresorul inainte de a fi afectat de temperaturi ridicate cauzate de scaparile de agent frigorific.
 
Etichete:

Aer Conditionat COLOANA VIVAX ACP-24FS70AERI Wi-Fi Inverter 24000 BTU

Comanda Aer Conditionat COLOANA VIVAX ACP-24FS70AERI Inverter 24000 BTU prin aer-conditionat-vivax.ro - instalare si montaj aer conditionat